Онлайн курс по испански език, ниво B1 + БОНУС от AraLingua

Вземете сега само за 139,99лв вместо 179,99лв 

Benidorm, España


Онлайн курс по испански език ниво B1 с тримесечен неограничен достъп

Онлайн курс по испански ниво B1. Онлайн езикови курсове със 100 % ефикасност на обучението с възможност да получите безплатен урок  по испански онлайн  в демо версия   от AraLingua!

AraLingua Ви предлага онлайн курс по испански ниво B1.

Вече имате познания по испански език?  Желаете да ги надградите и да ги затвърдите?

Станете част от нашата виртуална онлайн платформа. Нашите курсисти са успешни и доволни от своите резултати!

Направете най-добрия избор с онлайн обучение по испански ниво B1! Инвестирайте във Вашия бъдещ прогрес. Впуснете се в изучаването на един от най-говоримите езици в света – испански!

 1. Записването в нашата онлайн платформа Ви  предоставя възможността да се запознаете  отблизо с испанската реч. Ще създадете умения да водите в свободен текст разговори на испански език с онлайн курс по испански език  за Ниво B1.
 2. Ще  преодолеете  езиковата бариера. А нейното преодоляване е наистина препятствие номер 1, което да покорите! Вземете сега само за 139,99лв вместо 179,99лв 

❗️За кого е предназначен курса?

За ученици, студенти и възрастни, които  вече имат познания по езика, умеят да говорят за теми от ежедневието и за себе си, могат да съставят текстове и да участват в събеседване. Имат граматични знания  за основните времена и наклонения и желаят да ги  усъвършенстват надградят, както и да добавят много нови познания.

Онлайн курсът е подходящ за допълнителни извънкласни занимания за затвърждаване на наученото и съдържа практически упражнения за самостоятелна работа, които ще бъдат проверени и рецензирани от преподавател

За българи, живеещи в испаноговоряща страна, които нямат време да посещават курсове, а желаят да подобрят своето ниво на владеене на испански. Изучаването ще спомогне за намиране на по-добра работа или социално общуване

За всички, които имат езикова бариера: озвучените материали и видеосъдържанието в курса ще Ви помогнат да я преодолеете


Нашите онлайн езикови курсове са предпочитани от курсисти от цяла България, Европа и САЩ и се предлагат за Вас на изгодни цени с високо качество и резултатност от обучението

Гаранция за качество от AraLingua! 

Откакто платформата съществува отчита 100% доволни курсисти и 100% ефективност от обучението

Вземете сега  само за 139, 99лв вместо 179,99лв 

 

Всеки курс по испански език, независимо  от нивото на обучение, е изготвен от Здравка Иванова. Тя е висококвалифициран преподавател  и филолог с дългогодишен опит. Уроците са разработени изцяло в синхрон на съдържанието за ниво B1 по испански език от Европейската езикова рамка.

Уроците са направени по метод, който дава възможност езикът да се изучава лесно и  разбираемо и са  универсално адаптирани да се възприемат с лекота.

Кое е най-голямото предимство на онлайн курс по испански ниво B1 с AraLingua?

Онлайн уроците безспорно се превърнаха във водещи през последните години. Ето защо:

Вие  сами  планирате времето и честотата на посещение на курса.

Достъпът до  виртуалната  платформа на онлайн курс по испански ниво B1  е 24/7 в продължение на 3 месеца  от активирането на Вашия потребителски профил за курса.

Не е необходимо да се съобразявате с график или с група.

Можете да учите онлайн курс по испански ниво B1  от дома, от офиса или от която и да е точка на света!

Платформата запаметява във всеки един момент Вашия прогрес и можете лесно да проверите напредъка си!

Само сега на достъпната цена от 139,99лв вместо 179,99лв

⚠️ ВАЖНО: Можете по всяко време да използвате материалите към курса, те са предварително изготвени от нашия екип. Директна онлайн връзка с преподавател не се осъществява, но по имейл можете по всяко време да отправяте своите запитвания.
Задачите за самостоятелна работа се  проверяват и рецензират от преподавател в срок до 3 работни дни, след като са изпратени. За всякакви въпроси относно курса и учебния материал ще получите БЕЗПЛАТНА консултация на info@aralinguabg.com
Madrid, España

Във всеки  онлайн курс по испански език онлайн са  включени  ежедневни заобикалящи теми. Те  въвличат в различни ситуации от реалния живот и това ги прави изключително интересни и помага да се възприемат по интуитивен начин.

Уроците от онлайн  по испански език съдържат подробни текстови обяснения,  озвучени текстове и диалози, които пресъздават ситуации от  нашето ежедневие. Всеки курсист има възможността да упражнява своите знания чрез специално изготвени допълнителни упражнения. Предоставените  задачи проверяват Вашите знания и прогрес в изучаване на езика. В този онлайн курс по испански език за ниво B1  има голямо разнообразие от въпроси с верни  отговори към тях.  По този начин курсистът може да приложи на практика  наученото.

БОНУС: 

В този онлайн курс по испански език получавате ОЩЕ  ДЕСЕТ БОНУС задачи за самостоятелна работа, които ще бъдат проверени и оценени от преподавател и  ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИНТЕРАКТИВНИ УПРАЖНЕНИЯ 

Знанието ни кара да бъдем  по-мотивирани и готови да покоряваме нови върхове. Доверете се на правилния избор и станете част от нашето онлайн обучение по испански език.

Не пропускайте възможността  да бъдете още една крачка пред останалите. По време на Вашия курс плавно и поетапно ще научавате ключови граматични и лексикални правила за среднонапреднало ниво.

Ще научите много нови думи и ще доразвиете основни комуникативни умения. Създайте своя профил само с няколко кликвания  и се запишете.


Запознайте се с нашата онлайн платформа за обучение и получете БЕЗПЛАТЕН ДЕМО УРОК ЗА НИВО B1 сега: Безплатен онлайн урок по испански език, ниво B1


Какво получава и до какво има достъп всеки курсист записал се на курс по онлайн испански за Ниво B1?

 Кратко съдържание на „Онлайн курс по Испански език за – Ниво B1“

8 раздела с над 40 урока по испански език, които представят  испанската реч по разнообразен  и разбираем  начин – разгледани са теми като пътуване, наемане на апартамент, автобиография, интервю за работа и др. ; • Всеки раздел се състои от над  10 страници  подробно разгледан учебен материал, представен от граматична, лексикална и практическа част. БЕЗСПОРНО предимство е, че материалите са така въведени в платформата, че имате възможност своевременно да практикувате новия материал, веднага след граматичната или лексикална част. Курсът включва над 40 практически упражнения от различно естество, както и много задачи за самостоятелна работа, които ще бъдат проверени и рецензирани от преподавател.

 

• На ваше разположение е 1 раздел с обобщение на взетия материал, както и таблица със спрежението на неправилните глаголи.  Озвучени текстове, диалози и нови думи към всяка лексикална тема. •Възможност за упражняване на наученото с помощта допълнителни интерактивни упражнения, в които ще следите своя прогрес в реално време

 

 

БОНУС:  ДЕСЕТ задачи за самостоятелна работа, проверени от преподавател. ; •Изходен тест със 100 въпроса .•Получаване на сертификат за покритото езиково ниво B1 (след успешно полагане на  изходен тест в края на обучението). Само сега станете част от виртуалните курсисти на АraLingua и се запишете на онлайн курс по испански език за 139,99лв вместо 179,99лв

 

 


Граматично и лексикално съдържание на темите на Онлайн курс по испански език ниво B1: 

Модул 1:

Кратко описание на модул 1

 


 

 1. Модул 2: Подчинително наклонение на испански език – образуване и употреба; Испански при пътуване;
Кратко съдържание на модул 2

 1. Модул  3:

Кратко описание на модул 3

 

Модул  4:

Кратко съдържание на модул 4

 Модул  5
:

Кратко съдържание на модул 5

Модул  6:

Кратко описание на модул 6


Модул  7:

Кратко описание на модул 7

 


Модул  8: 

Лексикални теми: радио, телевизия, социални мрежи, мас медии – подробен речник. Граматично съдържание: пряка и непряка реч. 

 

Valencia

 

Отзиви на наши доволни курсисти:


Онлайн курс по испански за ниво А2

 

 Какво да очаквате след завършване на курс „Онлайн испански език B1“ от AraLingua:

• Придобиване  на  сертификат за покритото езиково ниво B1( след успешно полагане на тест в края на обучението по испански език за начинаещи) •Увереност в разговори на теми от ежедневен и професионален план като интервю за работа, организиране на екскурзия, покупки по време на разпродажбите, спомени от детството, описание на емоции  и мн. други.

 

 Само за 139,99лв  вместо 179,99лв


ВАЖНО!

За да ЗАКУПИТЕ онлайн езиков курс на сайта, както и да имате достъп до БЕЗПЛАТНИТЕ Демо уроци, е необходимо да се регистрате. След избор на бутон ВХОД системата ще Ви препрати към създаването на Вашия профил. Важно е полетата да се попълват на ЛАТИНИЦА. Ще получите имейл за потвърждение на Вашата реагистрация. Понякога попада в папка СПАМ (особено за акаунти в gmail).

В редки случаи имейлът с потвърждение не пристига, ако това се случи, има опция да създадем за вас ръчно Вашия профил, за което е необходимо да изпратите имейл до info@aralinguabg.com и посочите имейл, чрез който желаете да бъдат генерирани данни за вход.

Това видео с инструкции за ползване на сайта също би било полезно за вас:

 


ПОЛУЧЕТЕ СВОЯ БЕЗПЛАТЕН ОНЛАЙН ДЕМО УРОК ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК ЗА НИВО B1 ТУК: Безплатен онлайн урок по испански език, ниво B1

 


Онлайн курс по испански език за начинаещи, ниво А1
Онлайн курс по испански език ниво А1 от AraLingua

 


Проверете своето ниво по испански език: ТЕСТ по испански за определяне на ниво (безплатно) – от AraLingua

Тест по испански за определяне на ниво

На канала на AraLingua в YouTube са общодостъпни част от видеата, включени в онлайн езиковите курсове. Останалите са видими само за нашите курсисти по време на валидността на техния достъп: https://youtube.com/c/ZdravkaIvanova-AraLingua

 

Очаквам Ви Онлайн!

Здравка Иванова, 

AraLingua 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Модул 1

1
Unidad 1, nivel B1, español – I част
150 мин.
 • Разказ за конкретни изминали събития - acontecimientos pasados
 • Диалог " Записване на курс по английски" - Diálogo  "Matricularse en un curso de inglés" + практическо упражнение 
 • Контраст и употреба на Минало свършено, Минало неопределено време и Минало несвършено времe на испански език - Los tiempos del pasado
 • Формите на много от неправилните глаголи в минало свършено време:преговор - Los verbos irregulares en pasado 
 • Практически упражнения - Ejercicios 
 • Tекст " Стратегии за по-добро изучaване" - Texto "Estrategias de aprendizaje" 
 • Речник по темата - Vocabulario 
 • Текст " Да учиш в Испания" - Texto " Estudiar en España" + практическо упражнение
 • Задача за самостоятелна работа - Rеdactar un texto 

 

2
Диалог " Записване на курс по английски" - Diálogo  "Matricularse en un curso de inglés"  + практическо упражнение 
10 въпроса
3
Unidad 1, nivel B1, español – II чaст
4
Unidad 1 Ejercicio 1, nivel B1, Pretérito perfecto
1 въпрос
5
Unidad 1, nivel B1, español - III част
6
Unidad 1 Ejercicio 2, nivel B1, Pretérito idefinido
1 въпрос
7
Unidad 1, nivel B1, español, IV част
8
Unidad 1 Ejercicio 3, nivel B1, español – los tiempos del pasado
15 въпроса
9
Unidad 1 Ejercicio 4, nivel B1, español – texto de comprensión
6 въпроса
10
Unidad 1, nivel B1, español, V част
11
Unidad 1 Ejercicio 5, nivel B1, español - texto de comprensión
5 въпроса
12
Tarea de casa – unidad 1, nivel B1
13
Los tiempos verbales, B1 – ejercicio
8 въпроса
14
BONUS: Ejercicio, nivel B1, SER y ESTAR, unidad 1
1 въпрос
15
Unidad 1, nivel B1, español, VI част

Модул 2

1
Unidad 2, nivel B1, español, I част
180 min

Лексикална част: текст “Испански при пътуване” -  Español para viajeros” 

Текст “Оферти за пътуване” с включен речник и практическо упражнение - Texto ¨Ofertas de viaje ¨ con vocabulario y ejercicio

Текст за четене с разбиране “ Оферти в последния момент” - Texto de comprensión ¨Ofertas de última hora ¨

Сегашно време на Подчинително наклонение на испански език (глаголи на -AR с практическо упражнение - Presente del subjuntivo, verbos en -AR con ejercicio práctico

Текст за четене с разбиране “ Трикове как да пестиш при пътуване” - Texto de comprensión ¨Trucos para ahorrar durante un viaje ¨

Сегашно време на Подчинително наклонение на испански език (глаголи на -ER; -IR) с практическо упражнение - Presente del subjuntivo, verbos en -ER;-IR con ejercicio práctico 

Сегашно време на Подчинително наклонение на испански език при неправилните глаголи на с практическо упражнение - Presente del subjuntivo, verbos irregulares con ejercicio práctico 

Обобщение на съдържанието на раздел 2 - Unidad 2 repaso 

2
Unidad 2, nivel B1, español, II част – “Ofertas de viaje”
3
Unidad 2, ejercicio 1, Texto de comprensión: Ofertas de última hora
10 въпроса
4
Unidad 2, nivel B1, español, III част - El presente de subjuntivo verbos en - AR
5
Unidad 2, nivel B1, ejercicio 2, El presente de subjuntivo, verbos en - AR
1 въпрос
6
Unidad 2, nivel B1, ejercicio 3, texto de comprensión
10 въпроса
7
Unidad 2, nivel B1, español, IV част - El presente del subjuntivo, verbos en - ER / - IR
8
Unidad 2, nivel B1, ejercicio 4; subjuntivo verbos en -ER; -IR
11 въпроса
9
Unidad 2; nivel B1; español, V част = Presente del subjuntivo, verbos irregulares
10
Unidad 2; nivel B1; ejercicios 5; el presente del subjuntivo
1 въпрос
11
BONUS tarea de casa : Texto de comprensión; unidad 2; nivel B1; español
12
Unidad 2; nivel B1, español, VI част - Обобщение на раздел 2

Модул 3

1
Unidad 3, español B1, I част
210 min
2
Unidad 3, nivel B1, español; ejercicio 1 - texto de comprensión Tienes que ir al médico
10 въпроса
3
Tarea de casa: Un prospecto (vocabulario ejercicio)
4
Unidad 3, español, B1, II част; El cuerpo humano. La salud
5
Unidad 3, español, III част; Contraste Indicativo y Subjuntivo
6
Unidad 3, nivel B1, español, ejercicio 2, indicativo o subjuntivo
8 въпроса
7
Unidad 3, nivel B1, español, ejercicio 3, indicativo y subjuntivo
13 въпроса
8
Unidad 3, español, B1, IV част, Indicativo y subjuntivo: ejemplos
9
Unidad 3, nivel B1, ejercicio 4, texto de comprensión.
7 въпроса
10
Unidad 3, nivel B1, ejercicio 5, completar con indicativo o subjuntivo
1 въпрос
11
Unidad 3, nivel B1, ejercicio 6, SER Y ESTAR
8 въпроса
12
Unidad 3, español, B1, V част - обобщение

Модул 4

1
Unidad 4, nivel B1, español, I част
210 min
2
Ejercicio 1, Unidad 4, nivel B1, diálogo “¿Te gusta el cine español?
10 въпроса
3
Unidad 4, nivel B1, español, част II - Vocabulario: el cine y las películas
4
Unidad 4, nivel B1, español, част III - Expresar opinión y argumentarse
5
Ejercicio 2, unidad 4, nivel B1: los conectores / el subjuntivo y el indicativo
1 въпрос
6
Unidad 4, nivel B1, IV част: El condicional
7
Ejercicio 3; unidad 4, nivel B1, el condicional
1 въпрос
8
Unidad 4, tarea de casa, el condicional
9
Ejercicio 4, unidad 4, nivel B1, el condicional
11 въпроса
10
Ejercicio 5, unidad 4, nivel B1, el condicional
1 въпрос
11
Unidad 4, nivel B1, V част — usos del neutro LO
12
Ejercicio 6; unidad 4; nivel B1 - el artículo neutro LO
5 въпроса
13
Tarea de casa, unidad 4, nivel B1, corregir errores subjuntivo e indicativo
14
BONUS: Unidad 4, nivel B1, tarea: corregir los errores
15
Unidad 4, nivel B1, español, VI част - обобщение

Модул 5,

1
Unidad 5, español, B1 – I част, въведение
180 min
2
Unidad 5, nivel B1 - II част - Un currículum vitae
3
Ejercicio 1, unidad 5, texto de comprensión “En una entrevista de trabajo”
10 въпроса
4
Ejercicio 2, unidad 5, B1, “Un anuncio de trabajo”
1 въпрос
5
Unidad 5, nivel B1, III част - El pretérito pluscuamperfecto
6
Ejercicio 3; unidad 5; nivel B1; El pretérito pluscuamperfecto
1 въпрос
7
Ejercicio 4; unidad 5; nivel B1 - plan pasado y plan presente
10 въпроса
8
Ejercicio 5; unidad 5; nivel B1 - los tiempos del pasado
9 въпроса
9
Ejercicio 6, La perífrasis estar gerundio ejercicio, B1
7 въпроса
10
Ejercicio 7, unidad 5, nivel B1, texto de comprensión
7 въпроса
11
Unidad 5, nivel B1, IV част - обобщение

Модул 6

1
Unidad 6, nivel B1 - I част, въведение
210 min
2
Unidad 6, nivel B1 - II част, Las viviendas; vocabulario
3
Unidad 6; B1, ejercicio 1; texto de comprensión Buscamos un piso
7 въпроса
4
Unidad 6; nivel B1, ejercicio 2; texto de compresión Estamos visitando un piso
11 въпроса
5
Unidad 6; nivel B1; III част, Gramática
6
Unidad 6; nivel B1, ejercicio 3: El imperativo
1 въпрос
7
Unidad 6; nivel B1, IV част - hay que; tener que; deber; deber de
8
Unidad 6; nivel B1, ejercicio 4: texto de comprensión
13 въпроса
9
BONUS: nivel B1, unidad 6, redacción
10
Unidad 6, nivel B1, V част - Tipos de anuncios en español- léxico
11
Unidad 6, nivel B1, tarea de casa: redactar un anuncio
12
Unidad 6; nivel B1, VI част - repaso

Модул 7

1
Unidad 7, nivel B1, I част – Въведение
210 min
2
Unidad 7, nivel B1, II част - La boda: vocabulario
3
Unidad 7, nivel B1, español, ejercicio 1: la familia política
1 въпрос
4
Unidad 7, nivel B1, español, ejercicio 2, texto de comprensión: La boda
9 въпроса
5
Unidad 7, nivel B1, español, ejercicio 3, rellenar los huecos
14 въпроса
6
Unidad 7, nivel B1, español, III част: Pretérito perfecto de subjuntivo
7
Unidad 7; nivel B1, español, ejercicio 4; el pretérito perfecto de subjuntivo
10 въпроса
8
Unidad 7; nivel B1; ejercicio 5: indicativo o subjuntivo
8 въпроса
9
Unidad 7; nivel B1, IV част - La carta personal
10
Unidad 7; nivel B1, ejercicio 6: verbos con preposición
1 въпрос
11
BONUS. Unidad 7; tarea de casa: redactar una carta
12
Unidad 7; nivel B1, ejercicio 7: las supersticiones
6 въпроса
13
Unidad 7; nivel B1; V част - обобщение

Модул 8

1
Unidad 8, nivel B1, I част: въведение
210 мин.
2
Unidad 8, nivel B1; Ejercicio 1: La prensa
6 въпроса
3
Unidad 8, nivel B1, II част: La prensa - vocabulario
4
Unidad 8, nivel B1, ejercicio 2: el períodico
1 въпрос
5
Unidad 8, nivel B1, ejercicio 3: Alejarse de las redes sociales
1 въпрос
6
BONUS: Los móviles

Финален тест

1
Test nivel B1 español
101 въпроса

Можете да заплатите избрания от Вас курс по един от следните методи: 1. Директно през сайта чрез кредитна / дебитна карта чрез виртуален ПОС терминал. Веднага след като заплатите ще получите незабавен достъп до избрания от Вас курс. 2. Можете да заплатите чрез БАНКОВ ПРЕВОД. Това може да се осъществи: • Директно през Онлайн банкиране, ако използвате такова • Чрез банков превод в клон на банка по Ваш избор • На каса на ИзиПей (за територията на България) * Банковите данни се получават при финализиране на Вашата поръчка. * Всички евентуални такси и комисионни от банковата институция са за Ваша сметка * При плащане чрез Банков превод ще получите достъп до избрания от Вас курс, когато сумата за него е отразена в нашата система.

Добавете първи вашия отзив.

Моля, впишете се, за да оцените
Започни
Записани: 17 ученици
Продължителност: 3 месечен неограничен достъп
Уроци: 40
Video: С включени над 40 видео урока
Ниво: B1
Онлайн курс по испански език, ниво B1 + БОНУС от AraLingua
Цена:
179.99лв 139.99лв