Испански: Онлайн консултация с преподавател за проверка на знанията


Онлайн консултация с преподавател – проверка и оценка на 9 упражнения по испански език 

Само за 29,99лв 

Практически онлайн упражнения по испански език, проверени и рецензирани от преподавател. 

AraLingua – онлайн езиково обучение
  • Изучавате испански самостоятелно, в училище или на курсове? Искате да получите съвет, насока или знанията ви да бъдат ИНДИВИДУАЛНО оценени от професионалист ? Правите самостоятелно упражнения, пишете съчинения, а няма кой да ги провери? Не е необходимо да чакате повече, възползвайте се от нашето предложение сега!

 

AraLingua Ви дава  уникалната възможност да приложите на практика знанията си по испански език и да получите ОБРАТНА ВРЪЗКА И РЕЦЕНЗИЯ за своите резултати само за 29,99 лева!

 

  • Предлагаме Ви пакет от 9 задачи за самостоятелна работа, които съдържат разнообразни въпроси и упражнения, обхващащи съдържанието на нива А1 и А2 от Европейската езикова рамка. 

Разгледайте тук: Онлайн курс по Испански език Нива А1 и А2 + БОНУС

 

 


❓За кого е предназначено нашето предложение?

 

 

✅ За ученици, студенти и възрастни, които изучават испански език и искат да “сверят часовника” и да получат компетентна оценка и насоки от квалифициран преподавател

✅За българи, живеещи в испаноговоряща страна, които нямат време ивъзможност да посещават курсове. Този пакет от практически упражнения по испански език има цел да провери Вашите познания, да Ви помогне да развие уменията Ви да се изразявате писмено и да подобрите изказа си.

✅За всички, които обичат испанския езики желаят да приложат придобитите знания.

 

✅ Съдъражанието е подходящо за всички, които притежават ниво А1 или А2 от Европейската езикова рамка

 

Не познавате своето ниво❓ Направете ТЕСТ по испански за определяне на ниво (безплатно) – от AraLingua


Прочетете тук:
Онлайн обучение – ПЕТ предимства от AraLingua

 


Препоръчваме този пакет от задачи на нашите бивши и настоящи курсисти на сайта на AraLingua, както и на всички изучаващи испански език!
Това е шанс за вас да разчупите притесненията и да се отпуснете в морето на испанската реч само срещу 29,99лв!

Какви са предимствата на това да предпочетете Пакет от практически упражнения от AraLingua? 

👍Получавате възможност да подобрите нивото си на владеене на испанския, имате избора да направите писмено упражненията, а също така да запишете устно своите отговори, с което преподавателят ще провери и оцени устния Ви изказ.

👍Имате ОБРАТНА връзка и НАСОКИ за последващото Ви обучение. Ще получите допълнителни материали и съвети за евентуалните пропуски. Всички Ваши отговори ще бъдат проверени и рецензирани от Здравка Иванова

Здравка Иванова – основател на AraLingua – Онлайн езиково обучение

👍Имате възможност  да направите упражненията повече от един път   – в случай, че е необходимо и сметнете за нужно, можете да ги направите повторно и имате право на ВТОРА безплатна проверка и оценка  от преподавател. Само за 🔥29,99лв🔥

 

 


Съдържание на ПАКЕТ ОТ ЗАДАЧИ за самостоятелна работа по испански език от AraLingua за ниво А1/А2

•3 въпросника, съдържащи разнообразни по естество въпроси и теми за разсъждение, включващи темите от ниво А1 и А2 от Европейската езикова рамка. Всеки въпросник се състои  по 10 въпроса, степенувани от по сложност (от това да се представите, да разкажете за себе си, дома, хобитата, събития в живота, да изразите мнение по определени теми). Имате свобода на изказа, без ограничение в дължината на Вашите отговори. Например, на въпроса “Qué te gusta hacer en tu tiempo libre?” можете да разкажете подробно  за любимите си занимания, хобита, срещи и т.н. 

В началото на въпросника има насочващи съвети как да изпълните още по-успешно заданието. Можете да предоставите своите работи писмено, както и в аудио формат.

•Разнобразни по естество граматични УПРАЖНЕНИЯ по испански език  като корекция на грешки в текст, глаголните времена, предлозите, глаголите SER и ESTAR и др.

👍Предимството на този тип изпитване и проверка на знанията пред тестови упражнения е, че Вие сами посочвате  правилните отговори, което съвсем реално ще оцени Вашето ниво. При един тест Вие разполагате с правилния отговор пред себе си, а при самостоятелния му избор разчитате само на знанията си.

 


  Какво получавате със закупуване на Онлайн консултация с преподавател за проверка на знанията?

Получавате ЕДНОМЕСЕЧЕН  достъп до предварително подготвените материали с въпроси.

Можете да изпращате по всяко време в течение на ЕДИН МЕСЕЦ Вашите отговори на задачите ( в писмен или аудио формат) . Ще получите отговор до 48 часа ( в работни дни). Не бързайте! Един месец е достатъчен срок да се справите с всички задачи!

Разполагате с ЕДИН месец да направите всички компоненти.

В отговор ще получите ПРОВЕРКА, РЕЦЕНЗИЯ, НАСОКИ и безплатни материали, в случай че преподавателят прецени, че е необходимо.

Ако желаете можете да направите ПОВТОРНО съдържанието и то ще бъде отново проверено.


ВАЖНО
: Обратната връзка с преподавател става чрез платформата, в писмен  или аудио вид. Тази услуга НЕ предлага пряк онлайн контакт. През целия период на валидност на закупената от Вас услуга ( ЕДИН МЕСЕЦ) можете да отправяте запитвания писмено до info@aralinguabg.com. След изтичане на този срок от един месец вече губите правото си на консултация, но профилът Ви като потребител остава активен.

 


ВАЖНО!

За да ЗАКУПИТЕ онлайн езиков курс на сайта, както и да имате достъп до БЕЗПЛАТНИТЕ Демо уроци, е необходимо да се регистрате. След избор на бутон ВХОД системата ще Ви препрати към създаването на Вашия профил. Важно е полетата да се попълват на ЛАТИНИЦА. Ще получите имейл за потвърждение на Вашата реагистрация. Понякога попада в папка СПАМ (особено за акаунти в gmail). В редки случаи имейлът с потвърждение не пристига, ако това се случи, има опция да създадем за вас ръчно Вашия профил, за което е необходимо да изпратите имейл до info@aralinguabg.com и посочите имейл, чрез който желаете да бъдат генерирани данни за вход.

Това видео с инструкции за ползване на сайта също би било полезно за вас:https://youtu.be/YO9JqvxF7aA

 


AraLingua Ви подарява БЕЗПЛАТНО ТЕСТВАНЕ!

Искате ли да се запознаете със същността на нашата ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ С ПРЕПОДАВАТЕЛ ЗА ПРОВЕРКА НА ЗНАНИЯТА? Предлагаме Ви БЕЗПЛАТНИ ДЕМО задачи, които ще бъдат проверени!Ниво А1/А2: Безплатна онлайн консултация с преподавател(испански)

Добавете първи вашия отзив.

Моля, впишете се, за да оцените
Започни
Записани: 15 ученици
Продължителност: Само за 29,99лв
Video: ЕДНОМЕСЕЧЕН ДОСТЪП
Ниво: А2
Испански: Онлайн консултация с преподавател за проверка на знанията
Цена:
29.99лв