Have a question?
Message sent Затвори

Онлайн курс по испански за начинаещи от AraLingua + БОНУС за 129.99 лв

Валенсия, Испания

 

Испански език за начинаещи Ниво А1 с тримесечен неограничен достъп

Ако сте напълно начинаещ или имате пропуски и затруднения в изучаването на испански език при  спрежението на глаголи, формиране на по-дълги фрази или правилно произношение, ние имаме решение за вас!

 

 

⌛️САМО сега можете да ЗАКУПИТЕ ОНЛАЙН КУРС ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК за 129.99 лв вместо 159,99лв

 

 

Здравейте,

 

    Аз съм Здравка Иванова! (Кликнете върху името ми, за да прочетете повече за мен)

Здравка Иванова – основател на AraLingua – Онлайн езиково обучение

 

Благодарение на дългогодишния си опит и напълно съобразено с нуждите и с цел да предложа най-доброто на своите ученици, създадох Онлайн курс по испански език за начинаещи.

Той е подходящ  за  всички възрасти:  учащи, студенти и възрастни

Изцяло разработен според изискванията на Европейската езикова рамка за Ниво А1

Включва много практически упражнения, както и допълнителни задачи за самостоятелна работа

Съдържа  озвучени уроци, нови думи, текстове, линкове към видео уроци

Тримесечен неограничен достъп

Напълно ефективен с отлични резултати както за начинаещи, така и за всички, които имат затруднения като:

                  Спрежение на глаголи в сегашно, минало или бъдеще време

Съставяне на по-дълги фрази или разказ за събития

Езикова бариера, проблеми с произношението (озвучените уроци ще ви помогнат да я преодолеете)

 

 

 


❓За вас ли е този курс?

Този Онлайн курс по испански език за начинаещи е за вас, ако нямате познания по езика или те са минимални, ако желаете да прескочите езиковата бариера и да придобиете увереност. Подарете си знание – това е най-добрата инвестиция!

Щастлива съм да споделя, че в онлайн курса по испански език има българи от цяла България, както и живеещи в Германия, Англия, Италия, Кипър, Испания, Нидерландия и др. ❤️

 

Разгледайте повече за курса, получете достъп до БЕЗПЛАТЕН УРОК в демо версия (отворете линка)

Ниво А1: Безплатен онлайн демо урок по испански език

 

Онлайн езикови курсове със 100 % ефикасност на обучението с възможност да получите безплатен урок   в демо версия   от AraLingua!

 

 

❗️За кого е предназначен курса?

За ученици, студенти и възрастни, които имат нулеви или минимални познания по езика

Онлайн курсът е подходящ за допълнителни извънкласни занимания за затвърждаване на наученото

За българи, живеещи в испаноговоряща страна, които нямат време да посещават курсове, а желаят да подобрят своето ниво на владеене на испански с цел намиране на по-добра работа или социално общуване

За всички, които имат езикова бариера: озвучените материали и видеосъдържанието в курса ще Ви помогнат да я преодолеете

Нашите онлайн езикови курсове са предпочитани от курсисти от цяла България, Европа и САЩ и се предлагат за Вас на изгодни цени с високо качество и резултатност от обучението

Гаранция за качество от AraLingua! 

Откакто платформата съществува отчита 100% доволни курсисти и 100% ефективност от обучението

 


 

Вземете  онлайн курса сега на цена от 129,99 вместо 159.99лв и станете част от виртуалните курсисти на AraLingua! 

 


Записването  на онлайн курс по испански Ви предоставя възможността да се срещнете   отблизо с испанската реч, да създадете умения да водите  в свободен текст разговори на испански език и да разчупите   езиковата бариера. А нейното преодоляване е наистина препятствие номер 1, което да покорите, за да боравите с лекота с който и да е нов език.

Всеки курс по испански език, независимо  от нивото на обучение, е изготвен от Здравка Иванова, висококвалифициран преподавател  и филолог с дългогодишен опит.

Уроците са направени по метод, който дава възможност езикът да се изучава лесно и са  универсално адаптирани да се възприемат с лекота от учащите, независимо дали са ученици, студенти или възрастни. .

Кое е най-голямото предимство да се запишете на онлайн курс по испански за начинаещи  с AraLingua?

 


 

ТОП цена от 129.99лв вместо 159,99лв. Не пропускайте шанса да увеличите своите знания и да придобиете увереност!


Курсът е гъвкав и адаптивен, подходящ е  за напълно начинаещи ученици, студенти, работещи или възрастни,  както и за хора, които имат  познания по езика и желаят да ги надградят.

Вие  сами  планирате времето и честотата на посещение на курса.

Достъпът до  виртуалната  платформа е 24/7 в продължение на 3 месеца от активирането на Вашия потребителски профил за курса.

Не е необходимо да се съобразявате с график или с група. Можете да учите от дома, от офиса или от която и да е точка на света!

Платформата запаметява във всеки един момент Вашия прогрес и можете лесно да проверите напредъка си!

 

 Разгледайте част от видео уроците, включени в онлайн езиковите курсове, които са със свободеб достъп на канала на AraLingua в YouTube: https://youtube.com/c/ZdravkaIvanova-AraLingua

 

 

 

Отзиви на наши курсисти:

Онлайн курс по испански за ниво А2

 

 

Във всеки  онлайн курс по испански език онлайн са  включени  ежедневни заобикалящи теми, които въвличат в различни ситуации от реалния живот и това ги прави изключително интересни и помага да се възприемат по интуитивен начин и с лекота.

Уроците онлайн  по испански за начинаещи  съдържат подробни текстови обяснения,  озвучени текстове и диалози, които пресъздават ситуации от  нашето ежедневие. Всеки курсист, избрал да учи онлайн курс по испански език за начинаещи, има възможността да упражнява своите знания чрез специално изготвени допълнителни упражнения със задачи, чрез които ще проверите своите знания и прогрес в изучаване на езика.

Знанието ни кара да бъдем  по-мотивирани и готови да покоряваме нови върхове. Доверете се на правилния избор и станете част от нашето онлайн обучение по испански език.

Не пропускайте възможността да направите крачка пред останалите. По време на Вашия курс по испански език плавно и поетапно ще научавате ключови граматични и лексикални правила, ще научите много нови думи и ще развиете основни комуникативни умения.

Създайте своя профил бързо и лесно и се запишете на онлайн курс по испански език за начинаещи. Можете да изгледате това видео  с инструкции.


Какво получава и до какво има достъп всеки курсист, записал се на курс по онлайн испански?

 

 Кратко описание  на „Онлайн курс по Испански език за начинаещи– Ниво А1“

• ТОП цена  от 129,99 лв вместо 159.99лв • 10 раздела с уроци по испански език, които Ви запознават с  испанската реч плавно по разнообразен и разбираем  начин; • Всеки раздел се състои от около 10 страници учебен материал, представен от граматична, лексикална и практическа част; • 1 раздел с обобщение на взетия материал Озвучени текстове, диалози и нови думи към всяка лексикална тема; • Практическата част предоставя възможност за прилагане на усвоеното  с помощта допълнителни интерактивни упражнения, в които ще следите своя прогрес в реално време; • 3 месечен неограничен достъп до учебните материали •Получаване на сертификат за покритото езиково ниво (след успешно полагане на  финалния тест).

 

Sagrada Familia, Barcelona
Sagrada Familia

 

Съдържание на Онлайн курс по испански език за начинаещи – граматични и лексикални теми: 

 

 1. Раздел 1: Азбука и произношение; Личните местоимения на испански език; Образуване на множествено число; Диалог на тема “Запознанство”; Лексикална тема: Страни и националности 

 2. Раздел 2: Сегашно време в испанския език; Спомагателния глагол “СЪМ”; Лексикална тема: Професия 

 3. Раздел 3: Числителни редни и бройни на испански език; Отговор на въпроса ” Колко е часът”; Лексикална тема: Моят дом 

 4. Раздел 4: Повелително наклонение на испански език: Образуване и употреба; Диалог ” В ресторанта”; Лексикална тема: Храната 

 5. Раздел 5: Сегашно продължително време на испански език; Описание на външен вид; Лексикална тема: Моето семейство 

 6.  Раздел 6: Пряко и непряко допълнение на испански език; Названията на цветовете; Диалог ” В магазин за дрехи”;  Лексикална тема: Облеклото

 7. Раздел 7: Бъдеще време на испански език; Дните от седмицата и месеците; Лексикална тема: Времето 

 8. Раздел 8: Минало неопределено време; Разговор за минали събития; 

 9. Раздел 9: Сравнителна степен в испанския език; Лексикална тема: Пътешествия 

 10. Раздел 10: Посещение при лекар; Частите на тялото 


 

ТОП цена от 129,99лв вместо 159,99лв


Какво да очаквате след завършване на курс „Онлайн испански език А1“ от AraLingua:

•След онлайн курс по испански за начинаещи: • Придобиване  на  сертификат за покритото езиково ниво (след успешно полагане на тест в края на обучението по испански език за начинаещи) •Увереност в разговори на теми от ежедневието като  професия, дом, семейство, пазаруване, дневна рутина, лични предпочитания, хобита, бъдещи планове, изминали събития и мн. други.

 

 ⚠️ ВАЖНО: Можете по всяко време да използвате материалите към курса, те са предварително изготвени от нашия екип. Директна онлайн връзка с преподавател не се осъществява. Задачите за самостоятелна работа се  проверяват и рецензират от преподавател в срок до 3 работни дни, след като са изпратени. За всякакви въпроси относно курса и учебния материал ще получите БЕЗПЛАТНА консултация на info@aralinguabg.com

Искате да се запознаете с платформата?

ПОЛУЧЕТЕ СВОЯ БЕЗПЛАТЕН ОНЛАЙН ДЕМО УРОК ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК ТУК: Ниво А1 – Безплатен онлайн демо урок по испански език

 

!

За да ЗАКУПИТЕ онлайн езиков курс на сайта, както и да имате достъп до БЕЗПЛАТНИТЕ Демо уроци, е необходимо да се регистрате. След избор на бутон ВХОД системата ще Ви препрати към създаването на Вашия профил. Важно е полетата да се попълват на ЛАТИНИЦА. Ще получите имейл за потвърждение на Вашата реагистрация. Понякога попада в папка СПАМ (особено за акаунти в gmail). В редки случаи имейлът с потвърждение не пристига, ако това се случи, има опция да създадем за вас ръчно Вашия профил, за което е необходимо да изпратите имейл до info@aralinguabg.com и посочите имейл, чрез който желаете да бъдат генерирани данни за вход.

Това видео с инструкции за ползване на сайта също би било полезно за вас:

 

Как да ЗАКУПЯ избран от мен курс от AraLingua ? 

 

За да извършите покупка на ОНЛАЙН ЕЗИКОВ курс е необходимо да се РЕГИСТРИРАТЕ НА https://aralinguabg.com/ и да влезете в своя профил. 

 1. След избора на онлайн езиков курс кликнете върху бутон ЗАПОЧНИ 

2.  В случай, че имате валиден  промокод го въведете в полето. Ако не – не попълвайте нищо.  

3. Стъпка 3  е да посочите НАЧИНА, по който желаете да заплатите: ЧРЕЗ КАРТА ДИРЕКТНО В САЙТА НА ВИРТУАЛЕН ПОС ТЕРМИНАЛ ИЛИ ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД 

 

4.  Веднага след заявяването на Вашата поръчка ще получите както рекапитулация на сайта, така и имейл с потвърждение.  

 

5. ВАЖНО: При плащания директно през сайта ще получите незабавен достъп до избрания от Вас курс. При плащания чрез БАНКОВ ПРЕВОД ще получите достъп веднага след като сумата е отразена в нашата система. 

За всякакви въпроси не се колебайте да ни пишете на info@aralinguabg.com 

 

 

Очаквам Ви Онлайн!

Здравка Иванова, 

AraLingua 

 

 

Снимково съдържание на част от учебния материал:

ВАЖНО!За да ЗАКУПИТЕ онлайн езиков курс на сайта, както и да имате достъп до БЕЗПЛАТНИТЕ Демо уроци, е необходимо да се регистрате. След избор на бутон ВХОД системата ще Ви препрати към създаването на Вашия профил. Важно е полетата да се попълват на ЛАТИНИЦА. Ще получите имейл за потвърждение на Вашата реагистрация. Понякога попада в папка СПАМ (особено за акаунти в gmail). В редки случаи имейлът с потвърждение не пристига, ако това се случи, има опция да създадем за вас ръчно Вашия профил, за което е необходимо да изпратите имейл до info@aralinguabg.com и посочите имейл, чрез който желаете да бъдат генерирани данни за вход.

Това видео с инструкции за ползване на сайта също би било полезно за вас:

https://youtu.be/YO9JqvxF7aA

Имате ли въпроси или трудности със завършването на Вашата поръчка за Онлайн езиков курс ?

Задайте ги на info@aralinguabg.com


Очаквам ви!

Здравка Иванова,

AraLingua

Добавете първи вашия отзив.

Моля, впишете се, за да оцените
Започни
Записани: 110 ученици
Продължителност: 3 месечен достъп
Уроци: 21
Video: Включени над 40 видео урока
Ниво: А1
Онлайн курс по испански за начинаещи от AraLingua + БОНУС за 129.99 лв
Цена:
159.99лв 129.99лв