Have a question?
Message sent Затвори

Онлайн курс по английски за начинаещи от АraLingua

 

Английски език за начинаещи Ниво А1

Подарете си знание!

Само сега Ви подарявам 20лв от цената на курса и той може да бъде Ваш за 139.99лв вместо 159.99лв

Ако сте напълно начинаещ или имате пропуски и затруднения в изучаването на английски  език при спрежението на глаголи, формиране на по-дълги фрази или правилно произношение, имаме решение за вас!

Онлайн езикови курсове със 100 % ефикасност на обучението и 100% доволни курсисти  с възможност да получите безплатен   урок  по английски  онлайн  в демо версия   от AraLingua!

Онлайн курс по Английски  език за начинаещи  – ниво А1   от AraLingua.и

Английският език се превърна в неизменна част от нашето ежедневие през последните десетилетия –  било то чрез музиката, филмите или пътуванията в англоговорящи страни.

Научаването на един нов език  ще Ви даде освен нови знания, то и много увереност и крачки напред! Присъединете се към курсистите на AraLingua  за онлайн езиково обучение и станете част от успешни и доволно завършили онлайн езиково обучение в специално разработена платформа.

Записването  на онлайн курс по английски Ви предоставя възможността да се запознаете  отблизо с английската реч, да създадете умения да водите  в свободен текст разговори на английски език и да преодолеете  езиковата бариера. А нейното преодоляване е наистина препятствие номер 1, което да покорите!

Курсът е  подходящ за напълно начинаещи, както и за ученици, студенти, работещи и възрастни, които имат познания по езика и желаят да ги надградят.

Уроците са направени по метод, който дава възможност езикът да се изучава лесно разбираемо и са  универсално адаптирани да се възприемат с лекота.

Само сега Ви подарявам 20лв от цената на курса и той може да бъде Ваш за 139.99лв вместо 159.99лв

Кое е най-голямото предимство да се запишете на онлайн курс по английски  за начинаещи  с AraLingua?


Онлайн уроците безспорно се превърнаха във водещи през последните години. Ето защо:

Вие  сами  планирате времето и честотата на посещение на курса.

Достъпът до  виртуалната  платформа е 24/7 в продължение на 3 месеца от активирането на Вашия потребителски профил за курса.

Не е необходимо да се съобразявате с график или с група.

Можете да учите от дома, от офиса или от която и да е точка на света!

Платформата запаметява във всеки един момент Вашия прогрес и можете лесно да проверите напредъка си!

Само сега можете да станете част от виртуалните курсисти на AraLingua и да се запишете на онлайн курс по английски език срещу 139.99лв  вместо 159,99лв 

⚠️ ВАЖНО: Можете по всяко време да използвате материалите към курса, те са предварително изготвени от нашия екип. Директна онлайн връзка с преподавател не се осъществява. Задачите за самостоятелна работа се  проверяват и рецензират от преподавател в срок до 3 работни дни, след като са изпратени. За всякакви въпроси относно курса и учебния материал ще получите БЕЗПЛАТНА консултация на info@aralinguabg.com

Лондон
Лондонската кула (Тауър)

Във всеки  онлайн курс по английски език онлайн са  включени  ежедневни заобикалящи теми, които въвличат в различни ситуации от реалния живот и това ги прави изключително интересни и помага да се възприемат по интуитивен начин.

Уроците онлайн  по английски за начинаещи  съдържат подробни текстови обяснения,  озвучени текстове и диалози, които пресъздават ситуации от  нашето ежедневие. Всеки курсист, избрал да учи онлайн курс по английски език за начинаещи, има възможността да упражнява своите знания чрез специално изготвени допълнителни упражнения със задачи, чрез които ще проверите своите знания и прогрес в изучаване на езика.

Знанието ни кара да бъдем  по-мотивирани и готови да покоряваме нови върхове. Доверете се на правилния избор и станете част от нашето онлайн обучение по английски език.

Не пропускайте възможността  да бъдете още една крачка пред останалите. По време на Вашия курс по английски език плавно и поетапно ще научавате ключови граматични и лексикални правила, ще научите много нови думи и ще развиете основни комуникативни умения. Създайте своя профил само с няколко кликвания  и се запишете на онлайн курс по английски език за начинаещи.

 

Само сега Ви подарявам 20лв от цената на курса и той може да бъде Ваш за 139.99лв вместо 159.99лв

Какво получава и до какво има достъп всеки курсист, записал се на курс по онлайн английски?

 Кратко съдържание на „Онлайн курс по английски език за начинаещи– Ниво А1“

 • 10 раздела с уроци по английски  език, които представят английската реч по разнообразен  и разбираем  начин; • Всеки раздел се състои от около 10 страници учебен материал, представен от граматична, лексикална и практическа част; Озвучени текстове, диалози и нови думи към всяка лексикална тема; •Възможност за упражняване на наученото с помощта допълнителни интерактивни упражнения, както и задачи за самостоятелна работа, проверени от преподавател ; ▪️ Преговорен раздел •Финален тест от 100 въпроса •Получаване на сертификат за покритото езиково ниво (след успешно полагане на  изходен тест в края на обучението). Станете част от доволните и успешни курсисти на AraLingua само срещу 139.99лв вместо 159,99лв

AraLingua Ви подарява!

БОНУС:

 • 4 задачи за самостоятелна работа, проверени и рецензирани от преподавател

 • Допълнителни интерактивни упражнения с над 100 въпроса


онлайн курс по английски


Само за 139.99лв вместо 159,99лв! Възползвайте се сега! 

  Онлайн курс по английски език – граматични и лексикални теми: 

 1. Раздел 1: Азбука и произношение; Личните местоимения на английски език; Диалог на тема “Запознанство”; 

 2. Раздел 2:   Лексикална тема: Страни и националности; Лексикална тема: Професия; Изразяване на притежание; 

 3. Раздел 3: Числителни редни и бройни на английски език; Показателни местоимения; Лексикална тема: Моят дом 

 4. Раздел 4: Сегашно просто време –  Образуване и употреба; Диалог ” В ресторанта”; Лексикална тема: Храната; Моето ежедневие 

 5. Раздел 5: Спомагателния глагол МОГА; Описание на външен вид; Лексикална тема: Моето семейство 

 6.  Раздел 6: Дрехи и цветове;  Лексикална тема: Облеклото; Сегашно продължително време; 

 7. Раздел 7: Бъдеще време на английски език; Дните от седмицата и месеците; Лексикална тема: Времето 

 8. Раздел 8: Минало  време; Разговор за минали събития; 

 9. Раздел 9: В туристическия център; Лексикална тема: Пътешествия; Отговор на въпроса ” Колко е часът”

 10. Раздел 10: Посещение при лекар; Частите на тялото 


Какво да очаквате след завършване на курс „Онлайн английски език А1“ от AraLingua:

•След онлайн курс по английски за начинаещи: • Придобиване  на  сертификат за покритото езиково ниво (след успешно полагане на тест в края на обучението по английски език за начинаещи) •Увереност в разговори на теми от ежедневието като  професия , дом, семейство, пазаруване, дневна рутина, лични предпочитания, хобита, бъдещи планове, изминали събития и мн. други. • Само сега на цена от 139.99лв вместо 159,99лв

Искате да се запознаете с платформата? ПОЛУЧЕТЕ СВОЯ БЕЗПЛАТЕН ОНЛАЙН ДЕМО УРОК ПО АНГЛИЙСКИ  ЕЗИК ТУК:Безплатен онлайн урок по английски език, ниво А1


ВАЖНО!

За да ЗАКУПИТЕ онлайн езиков курс на сайта, както и да имате достъп до БЕЗПЛАТНИТЕ Демо уроци, е необходимо да се регистрате. След избор на бутон ВХОД системата ще Ви препрати към създаването на Вашия профил. Важно е полетата да се попълват на ЛАТИНИЦА. Ще получите имейл за потвърждение на Вашата реагистрация. Понякога попада в папка СПАМ (особено за акаунти в gmail). В редки случаи имейлът с потвърждение не пристига, ако това се случи, има опция да създадем за вас ръчно Вашия профил, за което е необходимо да изпратите имейл до info@aralinguabg.com и посочите имейл, чрез който желаете да бъдат генерирани данни за вход.

Това видео с инструкции за ползване на сайта също би било полезно за вас:

Като регистриран потребител ще имате достъп и до останалите БЕЗПЛАТНИ ДЕМО уроци, както и до теста за ОПРЕДЕЛЯНЕ на ниво.

 

 

 

Прочетете: Английски език онлайн – 30 фрази за (не)начинаещи


  Имате въпроси?


Пишете ни на info@aralinguabg.com 

Очаквам Ви Онлайн!

Здравка Иванова, 

AraLingua 

Раздел 2 - Unit 2


Можете да заплатите избрания от Вас курс по един от следните методи: 1. Директно през сайта чрез кредитна / дебитна карта чрез виртуален ПОС терминал. Веднага след като заплатите ще получите незабавен достъп до избрания от Вас курс. 2. Можете да заплатите чрез БАНКОВ ПРЕВОД. Това може да се осъществи: • Директно през Онлайн банкиране, ако използвате такова • Чрез банков превод в клон на банка по Ваш избор • На каса на ИзиПей (за територията на България) * Банковите данни се получават при финализиране на Вашата поръчка. * Всички евентуални такси и комисионни от банковата институция са за Ваша сметка * При плащане чрез Банков превод ще получите достъп до избрания от Вас курс, когато сумата за него е отразена в нашата система
ВАЖНО!За да ЗАКУПИТЕ онлайн езиков курс на сайта, както и да имате достъп до БЕЗПЛАТНИТЕ Демо уроци, е необходимо да се регистрате. След избор на бутон ВХОД системата ще Ви препрати към създаването на Вашия профил. Важно е полетата да се попълват на ЛАТИНИЦА. Ще получите имейл за потвърждение на Вашата реагистрация. Понякога попада в папка СПАМ (особено за акаунти в gmail). В редки случаи имейлът с потвърждение не пристига, ако това се случи, има опция да създадем за вас ръчно Вашия профил, за което е необходимо да изпратите имейл до info@aralinguabg.com и посочите имейл, чрез който желаете да бъдат генерирани данни за вход.

Това видео с инструкции за ползване на сайта също би било полезно за вас:

https://youtu.be/YO9JqvxF7aA

Имате въпроси?

Пишете ни на info@aralinguabg.com

Добавете първи вашия отзив.

Моля, впишете се, за да оцените
Започни
Записани: 69 ученици
Продължителност: 3 месечен НЕОГРАНИЧЕН достъп
Уроци: 11
Video: С включени безплатни видео материали
Ниво: А1
Онлайн курс по английски за начинаещи от АraLingua
Цена:
159.99лв 139.99лв