Have a question?
Message sent Затвори

За нас

"Който си мисли, че е научил всичко, той всъщност нищо не знае." - Лао Дзъ

Здравейте,

AraLingua – онлайн езиково обучение

Аз съм Здравка Иванова, основател и управител на „АраЛингуа“ ЕООД. Този проект е едно естествено продължение на желанието ми да популяризирам онлайн  езиковото обучение  и да помогна на все повече хора да придобият увереност в своите знания. Вече над двадесет и пет  години чуждите езици са моя страст и са неизменна част от мен. Започнах да изучавам руски език, когато бях на шест и слушах приказките на Андерсен, после научих  английски, испански, руски, а от няколко години и френски. Преподавам от 15 годишна и винаги това да обучавам  е било част от моето ежедневние.

По образование съм магистър филолог, но винаги обичам да казвам, че дипломите всъщност не са най-важното. Щастлива съм да споделя, че не съм имала нито един работен ден, защото това, което правя, ми носи истинско удоволствие и удовлетворение.

Моята Мисия

Всичко започна със създаването на YouTube канала AraLingua през май 2020, където си поставих за цел чрез кратки и систематизирани видеа да помогна на повече хора да научат безплатно испански и руски. Реших по свой собствен и непринуден начин, най-вече на достъпен език,да споделям своя опит и знания. Аудиторията и  последователите непрекъснато се увеличават, което е доказателство за успешността на проекта.

На този сайт имате възможността да получите обучение, напълно съобразено с динамиката на съвременния свят, а именно достъпно онлайн, по всяко време на денонощието, от която и да е точка на света и адаптирано към Вашите нужди!

Повече за мен с факти: 

Здравка Иванова – основател на AraLingua – Онлайн езиково обучение

👉 Средно образование: Езикова гимназия “Иван Вазов” в град Пловдив със засилено изучаване на испански език, втори чужд език – руски, трети – английски, придобита диплома с отличен резултат. 

 👉 Висше образование: Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”:

       ✅ Бакалавърска степен със специалност “Руска филогия”, отличен резултат на финалните изпити 

       ✅ Магистърска степен със специалност “Приложна лингвистика с испански език, защитена с отличие дипломна работа на тема “Езиковото разнообразие в испанския език” (“La diversidad lingüística del español”) 

 

✅ Благодарение на пребиваването си във Франция научих френски език, който също преподавам от 2020 насам 

       ✅ Преподавателска дейност от 2000 година, дългогодишен опит като преподавател на групови обучения на деца и възрастни, както и индивидуално. 

      ✅ Опит с над  2000   преводачески страници на различна тематика (общи, юридически, медицински текстове и др.) в следните посоки: 

                български – испански – български 

                български – руски – български 

                испански – руски 

  ✅ Създател на единствения български  канал с видео уроци на три езика в YouTube AraLingua 

  ✅  От октомври 2021 развивам успешно сайт за онлайн езикови курсове в специално разработена платформа за обучение https://aralinguabg.com/

 

✅ Говорими езици:

🇪🇸 Испански (ниво C1) 

🇷🇺 Руски (ниво С1) 

🇺🇸 Английски (ниво В2) 

🇫🇷 Френски (ниво C1)